Yaşam

Hande Dönmez Bodrum’da Sahne Aldı

Başarılı müzisyen Hande Dönmez önceki akşam Bodrum’daki Azka Otel’de sahne aldı.

Hayranlarını arabesk müzikle karşılayan Dönmez, rappertuarındaki hareketli müzikle geceye renk kattı. Geçtiğimiz günlerde bayanlar voleybolda Uluslar Ligi Şampiyonu olan ‘Filenin Sultanları’na ‘Erik Dalı’ müziğini hediye eden başarılı müzisyen, “Bildiğiniz gibi Filenin Sultanları kızlarımız şampiyon oldular. Türk kadınının gücünü tüm dünyaya gösterdiler. Buradan birlikte söyleyerek onlara bu şarkıyı hediye edelim.”

“Uzaylı” sahnede

Tatilini Bodrum’da sürdüren ‘Uzaylı’ lakabıyla tanınan Mustafa Topaloğlu, Hande Dönmez’in daveti üzerine sahne aldı. Oy Oy Emine şarkısını birlikte seslendiren Hande Dönmez ve Mustafa Topaloğlu muhteşem performanslarıyla alkış topladı.

Öte yandan sahneden indikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Topaloğlu, “Bodrum tatilimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Bu akşam yakın arkadaşım Hande Dönmez’i dinlemeye geldim. Onun sayesinde beni sahneye davet etti.”

Muhabirler tarafından sorulduğunda, “Sizi denizde hiç göremiyoruz. Bunun özel bir nedeni var mı?” Topaloğlu, “Biz suda yüzmüyoruz, gökyüzünde uçuyoruz” diye esprili bir şekilde yanıt verdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Dönmez, sahne performansını hayranlarının alkışları ile noktaladı. – MUĞLA

sebinkarahisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu