Haber

Erdoğan: “Bugün doktorlarımızın tavsiyesi ile evde istirahat edeceğim. Maalesef bugün Kırıkkale, Yozgat ve Sivaslı kardeşlerimle görüştüm…

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, “Yayın sırasında yaşadığım ufak tefek rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerini ve dualarını ileten asil milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yoğun mesai. Bugün doktorlarımızın tavsiyesi ile evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli “Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle bugün maalesef görüşmeye gelemeyeceğiz. Hepsinin hakkını vermesini rica ediyorum. Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına bizim adımıza Başkan Yardımcısı Fuat Oktay katılacak” dedi.

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı Ülke TV-Kanal 7 ortak yayınında rahatsızlandı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugün Kırıkkale, Yozgat ve Sivas’taki programlarına katılamayacağını duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yoğun çalışma saatlerimden dolayı yayın sırasında yaşadığım ufak tefek rahatsızlık için dileklerini ve dualarını ileten necip milletimin her bir ferdine ve kardeşine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün hocamızın tavsiyesi ile rezidansta dinleneceğim. doktorlarımız maalesef bugün kırıkkale yozgat ve sivaslı kardeşlerimle bir sonuca varamayacağız.hepsinden hakkını helal etmesini rica ediyorum.cumhurbaşkanı yardımcımız fuat oktay 2019 da kırıkkale , yozgat ve sivas programlarına katılacak bizim adımıza

Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyetler diliyorum.”

Kaynak: ANKA / Yeni

basiskeleajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu