Haber

TİSK Başkanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik: Devletimizin ve milletimizin yanındayız

Türkiye Patronlar Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Özgür Burak Akkol, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sonrası her zamankinden daha fazla çalışmanın ve ülkenin elbirliği ile üretilmesi gereken bir süreçte olduğumuzu belirtti. İşverenler olarak yeni dönemde sosyal refah ortamının iyileşmesini ve ülkemizin rekabet gücünün daha üst seviyelere taşınmasını temenni ediyoruz. Bu dileğimizin çalışma hayatımıza odaklanarak ve sosyal diyalogla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bunun için TİSK olarak her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanındayız.” sözünü kullandı.

“SEÇİMİN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ”

Bugüne kadar tüm çalışmalarını personel, patron, kamu yararı ve sosyal diyalog ekseninde tüm paydaşlarla işbirliği içinde yürüttüklerini vurgulayan Akkol, şunları kaydetti:

“Asgari fiyata kadar olan tutarın tüm fiyatlarda yer almaması, Beyaz Bayrak uygulamasının getirilmesi başta olmak üzere, çalışma hayatını doğrudan ilgilendiren birçok konuda birlikte yol kat ettik. Emekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bunun gelecekte de artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır.Tüm tecrübemizle ülkemizi ve çalışma hayatımızı en yeterli seviyeye taşımak için her türlü katkıyı yapmaya devam edeceğiz.Bu vesileyle bir kez daha Seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu