Haber

Salih Uçan: Beşiktaş’ın hedefi grupta kalıp çıkmak

Salih Uçan, “İnşallah iyi bir sonuç alıp turu evimizde geçirmek istiyoruz. Tabii ki hedefimiz Beşiktaş’ın hak ettiği yer.”

Salih Uçan, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Neftçi Bakü ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin gruplarda kalıp daha sonra gruptan çıkmak olduğunu belirten Salih Uçan, “Tiran maçını iyi atladığımızı düşünüyorum. Şimdi Bakü ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynayacağız. İnşallah kazanmak istiyoruz. Turu evinde iyi bir sonuçla geçmek.Tabii ki hedefimiz Beşiktaş’ın hak ettiği yerde olmak.Kümelerde kalmak.” Kümelerden çıkabilmek için adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

Salih’e sözleşmesi sorulduğunda, “Hak için aciliyet yok. Sabrettik, bekliyoruz” yanıtını verdi.

“ELİME GELDİĞİM HER ŞEYİ TAKIMIMA VERMEK İSTİYORUM”

29 yaşındaki futbolcu Şenol Güneş ile görüşmelerini anlatan 29 yaşındaki futbolcu, “Hocayla görüşmemiz adettendi ama daha çok kadroyla ilgili fikirlerimizi paylaştık. Bireysel bir fikir alışverişimiz olmadı. Ben de grubuma elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum.”

“HER MAÇ ZOR”

Futbolda her maçın zor olduğunu ifade eden Salih, “Böyle bir bakış açısı yok. Her maç çok zor. Geçen sene kupa maçımız vardı. 2-0 yenildik ama sonra nasıl kazanacağımızı biliyorduk.” Konyaspor maçımız vardı, bir anda 2-0 öndeydik. Maç 3-2 oldu. Futbolda her maç çok zor” diye sözlerini tamamladı.

haber-arhavi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu