Haber

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde miniklerin derslerine konuk oldu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Ulu, Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim gören miniklerin derslerine konuk oldu. Ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Yüce, “Bugün merkezimizde Resim, Aşçılık Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kursu öğrencilerine konuk olduk. SGM’lerde çocuklarımız yeteneklerini keşfediyor ve geliştiriyorlar. geleceklerini sağlam temellere oturtacağız. İnşallah minik çocuklarımıza destek olmaya, eğitimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” söz konusu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Ulu, çocuklara farklı branşlarda eğitim veren Sosyal Gelişim Merkezi’nde minikleri ziyaret etti. Ziyarette Fotoğraf, Aşçılık Atölyesi ve Klasik Türk Tiyatrosu kursu öğrencilerinin derslerine konuk olan Önder Aziz, öğrenci ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Başkan Ulu, çocukların eğitimi konusunda özel hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim konusunda da birçok proje yürütüyoruz. Tabii bu projelerde çocuklarımıza daha fazla önem veriyoruz. , geleceğimiz olan SGM kurslarımız bu hizmetlerimizden sadece bir tanesidir. Merkezimizde güçlü eğitim.” İçeriğiyle çocuklarımızın zihinsel, fiziksel ve duygusal gelişimlerine değerli katkılar sağlıyoruz. Bugün merkezimizde öğrenim gören Fotoğrafçılık, Aşçılık Atölyesi ve Klasik Türk Tiyatrosu kursu öğrencilerimizin derslerine konuk olduk. Çocuklarımızın en güzel yaşlarında sevgi dolu bir çocukluk yaşamaları için eğitmenlerimizle birlikte ve onların tavsiyeleri doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. “Devam edeceğiz” dedi.

Yüce, SGM kurslarının çocukların yeteneklerini keşfetmesine olanak sağladığını belirterek, “Kurslarımız ve atölyelerimiz çocuklarımızın gelişimine katkı sağladığı gibi, yeteneklerinin keşfedilmesinde de çok önemli rol oynuyor. Çocuklarımızın hangi alanda olması ve onları doğru yönlendirmesi durumunda gelecekteki mesleki yönelimlerimiz de doğru noktada olacaktır.” “Çocukların gelişimine alan yaratıyoruz. SGM kurslarımız bu noktada hayati önem taşıyor. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızın yeteneklerini keşfedip, ailelerini bu konuda bilgilendirerek gerçek bir kurs oluşturuyoruz” dedi. – SAKARYA

ivrindiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu