Haber

Kimse beklemiyordu! Dursun Özbek bir sonraki seçimde aday olmayacağının sinyalini verdi

Süper Lig devi Galatasaray’ın lideri Dursun Özbek, gündeme ilişkin çok konuşulan açıklamalarda bulunarak önümüzdeki dönemde lider olamayacağının sinyalini verdi.

ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Dursun Özbek , röportajında ​​haziran ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağının sinyalini verdi. Dursun Özbek’in sözleri şöyle:

“YENİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Gelecek oy Aday olmayacağının sinyalini veren Özbek, “Yaklaşık 18, 19 aydır görevdeyiz. Genel kurul bize Haziran 2022’den bu yana Galatasaray Kulübü’ne hizmet etme misyonunu verdi. Bu çok açık. Haziran 2022’de.” Seçim döneminde genel kurula verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz.” Sadece biraz kaldı. Bunlar ne? Özellikle Kemerburgaz’ın tamamlanması. Florya’nın Kemerburgaz’a taşınması. İkincisi Mecidiyeköy’deki konutların tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi. Mayıs ayına, yani bir sonraki seçim dönemine kadar bunları tamamlamayı planlıyoruz. . Bu konu üzerinde çok yoğun çalışıyoruz. Başarılı mıyız, evet. Söylediğimiz her şeyi yaptık. Özellikle futbolda Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk vaatlerimiz arasındaydı. Şampiyon olduk, çok pahalı buluyorum. Amatör branşlarda kulübümüzün mali yapısı elverdiği sürece kulübümüzü en başarılı şekilde temsil ettik. Bu sene şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray. Bu anlamda hem amatör branşlarda hem de futbolda camiamızı memnun etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Her yerde arkamızda durdular. Sahadaki performansı zirveye taşımak için güçlerini en üst seviyede gösterdiler. Topluluğuma teşekkür ediyorum. Geldiğimiz günden beri onları huzur ve sevgiyle çalışmaya davet ettim. Camiamız bizlere bu keyifli günleri ve sevgi dolu bir ortamı sundu. Gerekenleri yapmaya çalıştık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Aldığımız bu güveni en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptılar. Dolayısıyla 2024 yılında emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Bundan sonraki dönemin güzel geçmesi ve bu dönemde yapılan çalışmaların bir adım daha ileriye taşınması için Galatasaray’a gelecek yeni arkadaşlara başarılar diliyorum. Oy Tüm sözlerimizi yerine getirdik. Yaklaşık 4 ayımız daha var. “Bu 4 ayda tamamlayamadığımız, eksik kaldığımız kısımları tamamlayacağız.”

“CAMİA BİRBİRİNİ TANIYAN BİR TOPLULUKTUR”

Seçim dönemine ilişkin konuşan Özbek, “Galatasaray’da böyle bir prosedür yok. ‘Ben Galatasaray’ın lideri olmak istiyorum’ gibi bir açıklamayla öne çıkamazsınız. Bütün Galatasaraylıların öne çıkması gerekmiyor. Camia aslında birbirini tanıyan bir camia. Camia mensuplarının kapasitesi ve yapabilecekleri çok yeterli.” Sizi analiz eden genel bir heyetimiz var. Dolayısıyla Galatasaray’a hizmet etme sırası size geldiğinde camia size bu çağrıyı yapacaktır. Hiçbir kulüp üyesi camianın, genel kurulun bu çağrısını cevapsız bırakmayacak. Galatasaray’da sana görev verilecek. Elbette Galatasaray’ın sana ihtiyacı olan her yerde. Ben ve arkadaşlarım oradayız. Şu anda mayıs ayındaki seçim yerine söz verdiğimiz çalışmaları tamamlamaya odaklanmış durumdayız. Seçime daha yaklaşık 4 ay var. Bu zamanı hizmet amacıyla kullanmak istiyoruz. Şu anda seçim üzerinde çalışmıyoruz. Zamanı gelince oturup düşüneceğiz. Camiamızın talepleri ve görüşleri doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu