Haber

Karısını öldüren koca önce yüzünü ütülemek istedi

DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesinde 21 yıllık eşi Ümmühan Zerrin Uygun’u (38) önce eşarbıyla boğup ardından boğazından bıçaklayarak öldüren Sinan Uygun (41) tutuklandı. Uygun’un uzaklaştırma kararının geçen yıl eşinin yüzüne ütü bastırmak istediği gerekçesiyle verildiği öğrenildi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Değirmenönü Mahallesi Lozan Sokak üzerindeki apartmanın ikinci katında meydana geldi. Tezlere göre Sinan Uygun, iki çocuğunun annesi olan eşi Ümmühan Zerrin Uygun ile evde alkol aldıktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sinan Uygun, kendisini aldattığı iddiasıyla eşini eşarpla boğduktan sonra boğazından bıçakladı. Sesleri duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Ümmühan Zerrin Uygun’un hayatını kaybettiği belirlendi. Sinan Uygun, polis tarafından gözaltına alındı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Ümmühan Uygun’un cenazesi yakınlarına teslim edildi. Uygun’un cenazesi toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine götürüldü.

Çiftin 21 yıl önce kaçarak evlendikleri öğrenilirken, Sinan Uygun’un 1 yıl önce eşinin yüzüne ütü basmaya çalıştığı, Ümmühan Zerrin Uygun’un şikayetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı verildiği belirtildi. Kızları ‘Babam anneme bir şey yaptı’ dedi Ramazan Aydoğan amca, Ümmühan Zerrin Uygun’un sürekli şiddet gördüğünü belirterek, “Bu adam eşini dolandırdı. Bankadan borç alıp kumara bulaştı. yengeme vurmak ve yüzüne demir bastırmak istedi o da yasaklama kararı aldı ama evden çıkmadı yengem ablasının yanına gitti ümmuhan zerrin uygun geçen cumartesi bize geldiğinde gözlerinde morluklar vardı.bizi bulaştırınca çocukları da arıyordu.dün gece kızı beni aradı ve ‘koş enişte acil eve gel’ dedi.’ Bir şey yaptı, ben evin önüne geldiğimde polis ve ambulans vardı.’ Uygun’un ifadesinde, eşinin kendisini aldattığı iddiası üzerine tartışma çıktığını ve olayı kendisinin gerçekleştirdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

iznik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu