Ekonomi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bakırköy’de vatandaşları ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Yalnızca 2,5 milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Seçmenlerde çok büyük bir fark yok. Dolayısıyla Sayın Kılıçdaroğlu’nu 13. cumhurbaşkanımıza seçmemiz mümkün ve çok kolay.” söz konusu.

İstanbul’da seçim kampanyası kapsamında Bakırköy’deki Yeşilköy Sahili’ne gelen Akşener, burada selamladığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra partisinin Bakırköy Meydanı’ndaki seçim entegrasyon merkezini ziyaret eden Akşener, yaptığı konuşmada Millet İttifakı’nın 28 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Millet İttifakı bünyesindeki partilerin güçlerini birleştirerek 14 Mayıs’ta seçime gittiklerini anlatan Akşener, ikinci tip cumhurbaşkanlığı seçiminde daha iyi bir şekilde güçlerin birleştirildiğini kaydetti.

“Mikro çalışma yapacağız”

Akşener, oy oranını yükseltmek için ikna işine ağırlık verilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Sadece 2,5 milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Yani seçmenlerde çok büyük bir fark yok. Dolayısıyla Sayın Kılıçdaroğlu’nu 13. cumhurbaşkanımız olarak seçmek mümkün ve aslında çok kolay. O yüzden ben buraya ancak bugün başladım, siz gerekeni yaptınız. gerekli ama bir eksiğimiz var o da patronsun diyelim sana 5 kişi çalışıyor diyelim işçisin patronunla konuşacaksın kocaeli’de arkadaşın mı dostun mu var çalışacaksın onlarla konuş. Böylece mikro çalışma yapacağız.”

Seçmenin hayır işi olduğunu ifade eden Akşener, partililerin dost, dost ve komşularıyla yüzleşip onları ikna etmesi gerektiğini söyledi.

“Parlamenter sisteme hep birlikte geçeceğiz”

Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yalvaracaksın, kalbini kazanacaksın, kalbine gireceksin, emir kullanmayacaksın, üst üste hareket etmeyeceksin, kutuplaşmaya uymayacaksın. Bizi birbirimize düşürenler konuşsun. onların dilediği kadar konuşmayacaksınız.Hepinizin emeği ile Sayın Kılıçdaroğlu 13.Cumhurbaşkanı seçilecek.Çünkü bakın sorun Sayın Erdoğan falan.Biz Sayın Kılıçdaroğlu’nu seçersek. 13’üncü Cumhurbaşkanı, Meclis ve yürütme farklı yerlerde olacak, istikrar ve denetim sistemi işleyecek, hukuk işleyecek. Onun için hep birlikte parlamenter sisteme geçeceğiz, özellikle AK Partililer.”

haberkocaali.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu