Teknoloji

Facelift Peugeot 2008 Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Fransız otomotiv devi pejo makyaj 2008’i düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. Markanın Türkiye’de tanınan B-SUV modeli artık daha sportif bir görünüme kavuştu. Ayrıca kaputun altında dikkat çekici bazı yenilikler de bulunuyor. Makyajlı gelin Peugeot hep bir arada 2008Daha yakından bakalım.

Peugeot 2008, markanın yeni logosunu kullanmadı. Makyaj versiyonu bunu yapar değişti . Hal böyle olunca ızgara tasarımının da yenilendiğini görmüş olduk. Ve tabii ki Peugeot’lar da son zamanlarda sıkça tercih ediliyor. aslan pençesifar tasarımı 2008 yılında yapılan bir makyaj ile kendini göstermiştir.

Makyajlı Peugeot 2008 ile tanışın

Daha kaslı bir görünüme bürünen makyajıyla Peugeot 2008 arkada Bazı değişiklikler de görüyoruz. Bu içerikte; Yatay ve istiflenmiş arka lambalar, bagajın üzerinden geçen siyah bir çubukla birleştirilir. Ancak bu barda aydınlatma yok. Yerine pejoonun yazısı  Görürüz.

Aracın iç mekanına baktığımızda ise önemli değişiklikler bulunuyor. Tüm makyaj 2008’ler, 10 inç boyutu dokunmatik ekranlarla donatılmıştır. Görüntü ekranında küçük değişiklikler yapılırken, GT versiyonundaki ekran 3D görüntü desteği Ayrıca mevcut. Yeni modellerinde vites topuzlarını tercih etmeyen Peugeot, bu kararını 2008 yılında da hayata geçirdi.

Makyajlı Peugeot 2008’in kaputunun altında halihazırda kullanımda olan içten yanmalı motorları görüyoruz. Ancak, her şey tam olarak aynı değildir. 2008’in elektrikli versiyonu olarak lanse edilen “e-2008” artık 158 beygir gücüne fazla ulaşabilir. Menzili 400 kilometreye kadar. Ayrıca 2024’e geldiğimizde 2008’in hibrit motora sahip yeni bir versiyonunu karşılayacağımız açıklandı. O günler geldiğinde, hibrit motorTüm özelliklerini öğrenme fırsatı bulacağız.

Tahmin edilebileceği gibi Peugeot 2008 için herhangi bir fiyat açıklaması yapılmadı. Ancak makyajlı versiyon birkaç ay içinde çıkacağı açıklandı. Aracın Türkiye’deki fiyatı da o günlerde belli olacak. Aracın bugünkü taban fiyatı 2008 makyajlı 920.500 TL. en az 1 milyon TLFiyatın belirleneceğini söyleyeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu