Yaşam

Erişilebilir sanat festivale taşınıyor: Sınırsız Forum

‘Art for All’ mottosuyla 2-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan erişilebilir sanat festivali Unlimited Forum, sanatseverleri Türkiye ve İngiltere’den engelli sanatçıların ve kültür profesyonellerinin çalışmalarını izlemeye ve ücretsiz performanslara davet ediyor. , üç gün boyunca söyleşiler ve çalıştaylar.

British Council Türkiye, 2-4 Şubat tarihlerinde ‘Art for All’ mottosuyla erişilebilir bir sanat festivali. Sınırsız Forum organize eder. Festival, engelli sanatçıların eserlerini sergilemeye ve İngiltere, Türkiye ve yakın coğrafyadaki en iyi uygulamaları tanıtmaya odaklanırken, aynı zamanda kültür sanat profesyonellerinin erişilebilirlik ve kapsayıcılık temalarına yaklaşımını değiştirmeyi amaçlıyor.

Yapı Kredi bomontiada, Babylon ve Mimar Sinan Hoş Sanatlar Üniversitesi Bomonti kampüsü gibi farklı mekanlarda gerçekleşecek bu erişilebilir festival, yeni performanslardan yerel ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı panellere, atölye çalışmalarından konserlere kadar geniş bir içeriğe sahip olacak. Sınırsız Forum İçin ‘Acil!’ koreografisini Ortada Derneği kurucularından Serkan Bozkurt yaptı. İngiltere’den Tourretteshero Jess Thom’un ilham verici açılış konuşması, dans sanatçısı, koreograf ve akademisyen Tuğçe Tuna’nın kurduğu ‘Dance with Different Bodies’ projesinin performansı, katılımcıların erişilebilirlik ve sanat arasındaki bağlantıyı düşündürecek farklı konularda paneller . ve çok daha fazlası 2-4 Şubat tarihlerinde Unlimited Forum’da…

Herkese açık ve ücretsiz olacak festivale katılmak için British Council Türkiye web sitesinden ön kayıt yaptırmak mümkün.

* Festivalin detaylı programı önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

altintashaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu