Haber

Bursaspor-Amed maçı ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili 7 kişi gözaltına alındı

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, Bursaspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçın ardından soyunma odası koridorunda meydana geldiği iddia edilen darp olayıyla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi. TFF 2. Lig gruplarından.

Açıklamada, iddiaların tüm taraflarının araştırıldığı belirtildi.

7 kişi gözaltında

Devam eden soruşturma kapsamında stadyumda görev yapan özel güvenlik görevlileri AT, AD ve SK’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Bursa Valiliği’nden Açıklama

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentteki tüm spor faaliyetlerinde alınacak tedbirlerin, müsabaka öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere, faaliyetin yoğunluğu ve seyirci kapasitesi ile orantılı olarak planlandığı ve uygulandığı belirtildi. kibrit.

Açıklamada, Bursaspor ile TFF 2. Lig gruplarından Amed Sportif Faaliyetler arasında bugün kentte oynanan maçla ilgili olarak sorumlu kamu görevlisi 3 güvenlik yöneticisinin görevden uzaklaştırıldığı, soruşturma başlatıldığı belirtildi. bu kişiler hakkında işlem başlatıldı.

Açıklamada, pankartın açılmasına karışan kişilerin kimlik tespiti, tespit ve yakalanma çalışmaları ile saldırının pansuman yerinde olup olmadığına ilişkin Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda süreç başlatıldığı belirtildi. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda oynanan maçın sonunda salonda şu ana kadar 7 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu