Ekonomi

Borsa İstanbul’da Fuzul GYO için gong çaldı

Fuzul GYO, bugün gerçekleşen gong töreni ile borsada işlem görmeye başladı. Bugüne kadar yurt içinde büyük ilgi gören ve halka arz edilen GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan Fuzul GYO, yıldız pazarında bir süreç görmeye başlayacak.

Borsa İstanbul’da düzenlenen gong törenine, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Fuzul GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Fuzul GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fuzul GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi, konsorsiyum liderleri katıldı. Fuzul GYO’nun halka arzı Halk Yatırım Genel Müdürü Bülent Sezgin, Integral Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cenk Ulukartal ve Fuzul Holding ailesinin temsilcileri katıldı.

“Bireysel katılımcı sayısı en yüksek GYO’ların ilk halka arzı”

Gong töreninde konuşan Fuzul GYO Yönetim Kurulu Lideri Mahmut Akbal, “Fuzul GYO’nun Borsa İstanbul ailesine katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Fuzul GYO hisselerinin bugünden itibaren yıldız piyasada işlem görmeye başlayacağını bilmek de ayrıca gurur verici. Çok başarılı bir halka arz süreci geçirdik. Türkiye’de GYO şirketleri arasında en fazla bireysel katılımcı sayısına ulaşan ilk şirket olduk. Fuzul GYO kalitesini, ülkemiz için yarattığımız maliyetleri, unsurlarımızı, finansal gücümüzü ve büyümemizi her zaman destekleyen öz sermayemizi yatırımcılarımıza aktardığımızı düşünüyorum. Yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgi, bir anlamda bize gösterilen güvenin bir teyididir. Bu güvene layık olmak için birebir motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu