Haber

Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain’in fiyatını açıkladı

Yaz transfer döneminin sessiz gruplarından Beşiktaş 5. imzasını attı.

Daha önce Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve Ante Rebic’i kadrosuna katan siyah-beyazlılar, kadrosuna kattığı İngiliz yıldız Alex Oxlade Chamberlain’in sözleşme kurallarını açıkladı.

Siyah-beyazlılar, İngiliz futbolcuya 1.5 milyon euro imza ücreti ve her dönem için 2.5 milyon euro ödeme yapacağını açıkladı.

Beşiktaş, Chamberlain’in sözleşmesinde geçen süreye göre maç başına ücretin dahil olduğunu da belirtti.

İşte Beşiktaş’ın açıklaması:

Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain’in transferi için Oyuncu ile 12 Ağustos 2023 tarihinden 2025-2026 dönemi sonuna kadar geçerli olmak üzere üç yıllık sözleşme imzalandı. Oyuncuya her futbol sezonu için 1.500.000 Euro net imza ücreti ve 2.500.000 Euro net garanti bedeli verilecek. Ayrıca maçlar için son teslim tarihine göre maç başına maksimum 10.000 Euro net ücret ödenecek.

Başarılı bir kariyeri var

6 yıl forma giydiği Liverpool’dan ayrılan Chamberlain, Kırmızılar ile çıktığı toplam 146 maçta 18 gol 15 asistlik katkı sağladı.

29 yaşındaki İngiliz yıldız, Şampiyonlar Ligi, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Superior Kupası, Premier Lig ve İngiltere Lig Kupası’nı bir kez kazandı. Ayrıca 4 FA Cup ve 3 England Superior Cup şampiyonluğu kazandı.

haberlacin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu