Haber

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e “Beni köpek gibi sevmeyin” diyen vatandaş sessizliğini bozdu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Olayın ardından “Elini indir, beni böyle sevme! Ben köpek değilim” diyen vatandaş, provokatör ilan edildiğini söyleyerek isyan etti. Suç duyurusunda bulunacağını belirten vatandaş, “DEM Parti ile hiçbir bağlantım yok. 2005-2006 AK Parti üyesiyim. Bunun terörle ne alakası var? Eleştiremez miyim?” bir belediye başkanı mı?” dedi.

MHP’li belediye başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı Cengiz Ergün ile Manisa’da bir vatandaş arasında yaşanan tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

“BEN KÖPEK DEĞİLİM”

“Seçimden seçime geliyorsunuz” diye tepki gösteren vatandaş, aynı zamanda Belediye Başkanı Ergün’ün tavrından rahatsız olunca, “Elinizi indirin, beni böyle sevmeyin! köpek değil.”

“BU ARKADAŞ PROVOKATÖR OLDU”

Yaşananlara şaşıran Belediye Başkanı Ergün, vatandaşa “Bu arkadaş provokatör olmuş” sözleriyle cevap verdi. Bu diyalog kısa sürede büyük yankı buldu.

“PROVOKATÖR DEĞİLİM”

Belediye Başkanı Ergün ile yaptığı diyalogla gündeme gelen vatandaş sessizliğini bozdu. Olayın ardından provokatör ve HDP’li ilan edildiğini söyleyen vatandaş, suç duyurusunda bulunacağını belirterek, ifadesinde şu ifadeleri kullandı: “Ben provokatör değilim. Ben de Türk vatandaşıyım. Cengiz Ergün pazartesi günü markete ziyarete geldi. Ben de sıradan bir vatandaş gibi Cengiz Bey’in karşısına çıktım.” Dışarı çıktım ve kendimi uygun bir dille ifade etmek istedim.

“DEM PARTİ İLE BAĞLANTIM YOKTUR, AK PARTİ’YİM”

‘Su faturaları çok yüksek, mezarlığımız içler acısı, tır garajı kötü durumda’ dedim. Ve beni provokatör olmakla suçladı. DEM Partisi ile hiçbir bağlantım yoktur. Benim de üyeliğim yok. 2005-2006 AK Parti üyesiyim.

“SUÇ DUYURUSUNDA OLACAĞIM”

Bunun terörle ne alakası var? Ben de bu ülkenin vatandaşıyım. Bir belediye başkanını eleştiremez miyim? Şimdi beni terörle suçluyorlar. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. AK Partili milletvekilleri hâlâ bana mesaj atıyor. DEM Parti’yle beni nasıl terörle yargılıyorlar? “Bana bu suçlamayı yöneltemezler.”

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Siyaset

sarioglan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu