Haber

Aydın’da Narkoforce Operasyonu: 49 Zehir Satıcısı Yakalandı

Yurt genelinde 12 ilde gerçekleştirilen Narkogüç operasyonu kapsamında Aydın’da 49 zehir taciri yakalandı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın’ın da aralarında bulunduğu 12 ilde gerçekleştirilen Narkogüç operasyonunda 158 zehir satıcısının yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Zehir tacirlerinin hayatını perişan edeceğiz” notuyla yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Diyarbakır, Aydın, Antalya, Kütahya, Bitlis, Mersin, İstanbul, Elazığ, Nevşehir olmak üzere 12 ilde Narkogüç operasyonu gerçekleştirildi. , Kütahya, Erzurum ve Gaziantep’te polis ve jandarmanın koordinasyonunda zehir operasyonları yapıldı.” “Tacir ve bunların taşeronları olan sokak satıcıları olmak üzere toplam 158 şüpheli yakalandı. 55 şüpheli tutuklandı. Bunlardan 3’üne adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin adli işlemleri devam ediyor.”

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından 226 işçi ve 71 ekibin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, 7,5 kilo esrar, 251 gram kenevir tohumu, 33 sentetik ilaç hapı, 6 uyuşturucu kullanma aleti, 2 av tüfeği, 34 mühimmat ve 1 ölçü mayın ele geçirildi. metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlarda 49 zehir taciri yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında hukuki süreç başlatıldı. – AYDIN

mentesehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu