Haber

Akşener: Utanmadan helal istiyorsun!

ANKARA (İGFA) –DÜZGÜN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener’in gündeminde Adıyaman’daki kargaşa ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Helalleşme” açıklamaları yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘helal’ talebine sert tepki gösteren Akşener, “Suç da haram da helal olamaz” dedi.

“UTANMAKTAN HELAL İSTİYORSUNUZ”

Akşener, “Depremin üzerinden 23 gün geçti. Ne dediniz Sayın Erdoğan? ‘Tuttuğumuz defteri günü gelince açarız’ dediniz. Hangi yüzle ‘helal’ olmak istiyorsun?” diye sordu.

Akşener, “Korunaklı çadır tiyatro mizanseniyle değil de helal olsun istersen” diyen Akşener, “Gideceksin; Maraş’ın tam merkezinde, 15 saat bebeğin altında toprağa verilecek. moloz.
Elinden tutup vinci beklerken, onun vefatını seyretmek zorunda kalan babanızdan helallik isteyeceksiniz. Gerçekten helalleşmek istiyorsanız; gideceksin; Adıyaman merkezde moloz içinden “Nefes alıyoruz AFAD nerede?” Sesli mesaj atan mazlum ailelerinden helallik isteyeceksiniz. Gerçekten helalleşmek istiyorsanız; gideceksin; Malatya’da 15 yıl önce tarım arazilerini yapılaşmaya açıp bugün mezara çevirenlerden, yaptıkları binalarda 25 saat moloz altında annesinin sesini duymayanlardan helal isteyeceksiniz. hiçbir şey yapmadı Gerçekten helalleşmek istiyorsanız; gideceksin; Üç gün boyunca kepçeyle, vinçle gitmeyen, bir yanda soğuk, diğer yanda soğuk olan bir yönetimin korkunç örgütlenmesi nedeniyle hayatını kaybedenlerin yakınlarına soracaksınız. anlamsız ve beceriksiz. Sor ve gör Sayın Erdoğan! Bakalım helallik alabilecek misin” dedi.

“Helal istiyorsanız ben size yolu söyleyeyim” diyen Akşener, siyasetçinin halkla helalleşmesinin televizyon karşısında nutukla değil, halkın önüne getireceği sandıkla olacağını söyledi.

Akşener, “Madem helalleşeceksin, o saatten önce aziz milletimizin önüne sandığı getireceksin” dedi. Onu alacağınızdan eminsiniz; o zaman hemen sandığı getireceksin!” dedi.

BÖYLE BİR MUAYENE YOKTUR!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kızılay’ın çadır satışıyla ilgili tartışmalara da değinerek, “Halkımız 20 gündür çadır bekliyor. Kızılay ise deposunda çadır stoklayıp satıyor.
Bu küfür olabilir mi?” O sordu.

“Yiyecek stoklandı.” Akşener, “Soğan stokluyorlar” dedi. Depolara baskın yaptınız. “Patates stokluyorlar.” Milleti suçlayıp “terörist” ilan ettiniz.
Şimdi çadır stoklayan Kızılay’a ne dersiniz? Kızılay’ın deposunu basıp çadırlara el mi koyacaksınız? Ateşçi olduğu için Kızılay Başkanını görevden mi aldıracaksınız dedi?

Akşener konuşmasını, “Kişilerin değil, milletin iradesi ortaya çıkacaktır. Kimse merak etmesin, kazanan mutlaka Türkiye olacaktır” sözleriyle noktaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu